Käyttäjien kokemuksia ja kommentteja

"Ensimmäiset joululaulut on tällä viikolla laulettu ja materiaali toimi oikein hyvin. Vanhuksilta tuli paljon positiivista palautetta ja kappaleet kirvoittivat monta mukavaa muistoa ja muistelua."

”Lauloimme Porvoon vanhusten päiväkeskuksessa joululauluja kolmisen viikkoa päivittäin ja paketti toimi loistavasti. Kiitos Laulun Ilosta !! ”

”SPR Herttoniemen osaston joulujuhlan 70 osallistujaa lauloivat tänään Laulun Ilon levyjen säestämänä. Huomenna laulu jatkuu pienemmällä porukalla Laajasalossa ja ensi viikolla Korttelituvalla koko joulunalusajan. Meillä oli ihana joulujuhla! ”

”On kattava paketti kauniita Joululauluja. Lauluthan ovat ikuisia ja perinteiset vanhat Joululaulut varsinkin. Kauniisti laulettu, sopivan matalalla, hitaalla tempolla. Lauluvihko on perinteisesti tuttu väline ikäihmisille ja vaikka moni osaa vanhasta muistista sanat ulkoa, on kiva sanoja muistella vihkosta. ”

”Kiitos. Paketti tuli perille. Kuuntelin 1. levyltä muutaman Joululaulun, (kuuntelen muut levyt kohta myös).... Täytyy sanoa, että sille laskulle minkä lähetät, on katetta tyylikkäästi. Nämä laulamasi Joululevyt on tunteella laulettuja taideteoksia, sovituksina upeita. Olet laulanut paljon, sen positiivisessa merkityksessä huomaa heti, ammattilaisen jälkeä voi vain ihailla. ”

Vanhusten Ystävät ry