Tilausehdot

Toimitusehdot

Laulun Iloa! Joulun lumoa – pieni paketti sisältää 5 cd:tä ja 10 laulukirjaa, hinta 99,00 euroa. Iso paketti sisältää 5 cd:tä, 20 laulukirjaa ja ohjaajan oppaan, hinta 199,00 euroa. Pieneen pakettiin voi lisäksi tilata ohjaajan oppaan hintaan 20,00 euroa. Paketin hintaan lisätään postikulut. Paketin alv on 0%.Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutapa ja toimitusaika

Tuotteen (tuotteiden) lasku lähetetään sähköpostitse asiakkaan vahvistettua tilauksensa. Kun suoritus laskusta näkyy myyjän, Vanhusten Ystävät ry:n tilillä, tuote (tuotteet) postitetaan 2-3:n vuorokauden sisällä ostajalle. Erityisistä toimitusvaikeuksista ilmoitetaan erikseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Tuotepalautukset

Kuluttajansuojalain nojalla tuotteet voi palauttaa 14 päivän sisällä ilman erityistä syytä.
Kun olette palauttamassa tilaamaanne tuotetta, mainitkaa postissa kyseessä olevan asiakaspalautus, jolloin postikuluja ei tarvitse maksaa. Palauttamanne tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. (Cd:t kelmussaan). Jotta voimme maksaa palautetusta tuotteesta täyden hinnan, se pitää toimittaa takaisin ajoissa, sen pitää olla alkuperäisessä kunnossa ja sisältää kaikki siihen kuuluvat levyt ja vihkoset. Jos tuotetta on käytetty tai siitä puuttuu jotain, pidätämme vähintään 25% myyntihinnasta vahingonkorvauksena. Liittäkää mukaan tilinumero; hyvitettävä summa maksetaan tilillenne 15 päivän kuluessa palautuksesta. Jos tuote on vioittunut kuljetuksessa tai muuten viallinen, lähettäkää se meille asiakaspalautuksena ja ilmoittakaa haluatteko uuden tilalle vai rahat takaisin.

Tietosuoja

Asiakkaan tilauksen yhteydessä antamia henkilö- tai osoitetietoja ei luovuteta eteenpäin. Niitä käytetään vain tilauksen toimittamiseen. Kaikki tiedot säilytetään ulkopuolisten ulottumattomissa ja vanhentuessaan ne hävitetään.

Yhteystiedot

Voitte ottaa yhteyttä Tarja Merivirta
050-5968664
lauluniloa(at)saunalahti.fi

Vanhusten Ystävät ry